همه ما روزانه پیاز مصرف می کنیم. اما شاید توجه چندانی به خواص آن نداشته باشیم. امروز در خصوص فواید مثال زدنی آن صحبت می کنیم تا با آگاهی به سمت این ماده غذایی مفید بروید. بر اساس نتایج پژوهشی محققان، یکی از ترکیبات پیاز و سیب به نام روتین مانع از تشکیل لخته های خونی می شود. روتین مانع از تجمع پلاکت ها و همچنین مانع از تشکیل فیبرین در عروق می شود که هر دو در تشکیل لخته نقش دارند.

پیاز دشمن سرطان

محققان دانشگاه کرنل با مقایسه اثرات پیازچه روی رشد سلول ها و رادیکال های آزاد متوجه شدند که این سبزی در مقایسه با ۱۰ نوع دیگر پیاز تأثیر آنتی اکسیدانی بیشتری دارد و در مقابله با سلول های سرطانی کبد موثر است. بنابراین توصیه می شود از مصرف پیازچه غافل نشوید.

پیاز سرشار از اسیدفولیک

اسیدفولیک برای عملکرد مغز و سلامت روحی لازم است. نصف لیوان پیاز سبز ۹ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین می کند.

پیاز دوست استخوان ها

نتایج پژوهش های محققان دانشگاه کارولینای جنوبی نشان می دهد تراکم استخوانی خانم هایی که روزانه یک بار پیاز مصرف می کنند ۵ درصد بیشتر از خانم هایی است که میزان مصرفشان یکبار در ماه است. خطر بروز شکستگی ران در خانم های مصرف کنند پیاز ۲۰ درصد کمتر است.

پیاز برای کاهش علائم پیش از قاعدگی

به عقیده محققان آمریکایی خانم هایی که تغذیه آن ها سرشار از منگنز است کمتر از مشکلات خلق و خوی و دل دردهای ناشی از قاعدگی رنج می برند.

پیاز برای کاهش فشار خون بالا

پیاز همانند سیب و توت ها منبع خوب کرستین است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. نتایج پژوهشی که در دانشگاه یوتاه انجام شده نشان می دهد کرستین باعث کاهش فشار خون بالا می شود. این ترکیب از جداره عروق محافظت می کند. در نتیجه خطر بیماری های قلبی عروقی را نیز کاهش می دهد.

 پیاز کم کالری

پیاز بسیار کم کالری است. هر یک عدد پیاز متوسط ۴۴ کالری دارد.

پیاز منبع فیبرها

پیاز همچنین منبع خوب فیبرها است. یک عدد پیاز متوسط ۱.۹ گرم فیبر وارد بدن می کند.

پیاز منبع ویتامین C

هر ۱۰۰ گرم پیاز حدود ۱۲ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تأمین می کند. باید بدانید که هر یک عدد پیاز متوسط تأمین کننده حدود ۱۳ درصد نیاز روزانه ما به این ویتامین محسوب می شود.

پیاز منبع سلنیوم

پیاز منبع خوب سلنیوم است. این ماده خواص ضدسرطانی قوی دارد. البته محققان بر این عقیده هستند که برای تائید این خاصیت پیاز نیاز به بررسی های بیشتری دارد اما در هر حال توصیه می شود از مصرف روزانه این ماده غذایی مفید غافل نباشید. 

خواننده گرامی، اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفا آنرا با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitterاشتراک گذاری در کلوب

در این زمینه بیشتر بدانید

شنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۶

در شهر چه خبر؟

شاید برای شما هم جالب باشد


سالمترین راه برای پختن و خوردن تخم مرغ چیست؟
یکشنبه, 07 شهریور 1395
تخم مرغ یک غذای ارزان اما فوق العاده مغذی است تخم مرغ حاوی مقدار نسبتاً کمی از کالری است اما با پروتئین ها، ویتامین ها، مواد...

چطور در جمع فرد جالبی باشیم
جمعه, 21 فروردين 1394
در اینجا به چند نکته اشاره می کنیم تا بدانید که چطور از نظر دیگران باحال جلوه کنید. این کارها را انجام دهید و بعد خواهید دید که...

12 مسکن طبیعی درد دندان
سه شنبه, 02 شهریور 1395
دندان درد گاهی اوقات بسیار دردآور و تحمل ناپذیر می شود. بدتر از همه زمانی است که نیمه شب درد شروع شود و به دندانپزشک دسترسی هم...

خوراکی مفید جهت دردهای استخوانی
شنبه, 23 مرداد 1395
یک پژوهشگر طب گیاهی گفت: برای جلوگیری از بیماری آرتروز مصرف ترشیجات، ماست و غذاهای با طبع سرد را به حداقل برسانید.  محمد...

۸ مورد از بهترین منابع ویتامین B12
پنجشنبه, 25 شهریور 1395
اگر سعی دارید یک رژیم غذایی سالم داشته باشید، باید مواد غذایی حاوی ویتامین B12 مصرف کنید. B12 ویتامینی است که برای کمک به عملکرد...

آیا برف قابل خوردن است؟
یکشنبه, 16 فروردين 1394
پرسشی که میلیون ها تن در سراسر جهان در فصل زمستان از خود می پرسند و معمولا پاسخ آن را نیز نمی دانند این است: آیا می توان برف را...

خوش بو کننده ها و ضدعرق ها
یکشنبه, 17 اسفند 1393
بسیاری از ما برای رفع بوی بد عرق از دئودورانتها یا ضدعرقها استفاده می کنیم تا مطمئن شویم که همچنان در طول روز بوی تازگی و تمیزی...