همه ما روزانه پیاز مصرف می کنیم. اما شاید توجه چندانی به خواص آن نداشته باشیم. امروز در خصوص فواید مثال زدنی آن صحبت می کنیم تا با آگاهی به سمت این ماده غذایی مفید بروید. بر اساس نتایج پژوهشی محققان، یکی از ترکیبات پیاز و سیب به نام روتین مانع از تشکیل لخته های خونی می شود. روتین مانع از تجمع پلاکت ها و همچنین مانع از تشکیل فیبرین در عروق می شود که هر دو در تشکیل لخته نقش دارند.

پیاز دشمن سرطان

محققان دانشگاه کرنل با مقایسه اثرات پیازچه روی رشد سلول ها و رادیکال های آزاد متوجه شدند که این سبزی در مقایسه با ۱۰ نوع دیگر پیاز تأثیر آنتی اکسیدانی بیشتری دارد و در مقابله با سلول های سرطانی کبد موثر است. بنابراین توصیه می شود از مصرف پیازچه غافل نشوید.

پیاز سرشار از اسیدفولیک

اسیدفولیک برای عملکرد مغز و سلامت روحی لازم است. نصف لیوان پیاز سبز ۹ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین می کند.

پیاز دوست استخوان ها

نتایج پژوهش های محققان دانشگاه کارولینای جنوبی نشان می دهد تراکم استخوانی خانم هایی که روزانه یک بار پیاز مصرف می کنند ۵ درصد بیشتر از خانم هایی است که میزان مصرفشان یکبار در ماه است. خطر بروز شکستگی ران در خانم های مصرف کنند پیاز ۲۰ درصد کمتر است.

پیاز برای کاهش علائم پیش از قاعدگی

به عقیده محققان آمریکایی خانم هایی که تغذیه آن ها سرشار از منگنز است کمتر از مشکلات خلق و خوی و دل دردهای ناشی از قاعدگی رنج می برند.

پیاز برای کاهش فشار خون بالا

پیاز همانند سیب و توت ها منبع خوب کرستین است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. نتایج پژوهشی که در دانشگاه یوتاه انجام شده نشان می دهد کرستین باعث کاهش فشار خون بالا می شود. این ترکیب از جداره عروق محافظت می کند. در نتیجه خطر بیماری های قلبی عروقی را نیز کاهش می دهد.

 پیاز کم کالری

پیاز بسیار کم کالری است. هر یک عدد پیاز متوسط ۴۴ کالری دارد.

پیاز منبع فیبرها

پیاز همچنین منبع خوب فیبرها است. یک عدد پیاز متوسط ۱.۹ گرم فیبر وارد بدن می کند.

پیاز منبع ویتامین C

هر ۱۰۰ گرم پیاز حدود ۱۲ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تأمین می کند. باید بدانید که هر یک عدد پیاز متوسط تأمین کننده حدود ۱۳ درصد نیاز روزانه ما به این ویتامین محسوب می شود.

پیاز منبع سلنیوم

پیاز منبع خوب سلنیوم است. این ماده خواص ضدسرطانی قوی دارد. البته محققان بر این عقیده هستند که برای تائید این خاصیت پیاز نیاز به بررسی های بیشتری دارد اما در هر حال توصیه می شود از مصرف روزانه این ماده غذایی مفید غافل نباشید. 

خواننده گرامی، اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفا آنرا با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitterاشتراک گذاری در کلوب
یکشنبه, ۲۶ آذر ۱۳۹۶

در شهر چه خبر؟

شاید برای شما هم جالب باشد


تیره شدن رنگ پوست و راههای درمان آن
دوشنبه, 18 آبان 1394
از عوامل مهم تامین‌کننده رنگ مطلوب پوست، رسیدن مقادیر کافی خون با غلظت و کیفیت مناسب به عروق ریز پوست نواحی مختلف است. تغییرات...

تا عید دندان هایتان را سفیدتر کنید
یکشنبه, 17 اسفند 1393
لیموترش به دلیل خاصیت اسیدی که دارد برای سفید کردن دندان های زرد و لکه دار مفید است. این ماده طبیعی همچنین برای کاهش جرم دندان و...

پیشنهادی عجیب برای لاغر شدن!
چهارشنبه, 09 دی 1394
یک نگاه به آینه در هنگام غذا خوردن کافی است تا قضاوت منصفانه تری در مورد ظاهر فیزکی خودمان داشته باشیم. لاغر شدن به یکی از...

پیشگیری از پارگی عروق بدن با مصرف چای سبز
یکشنبه, 07 شهریور 1395
طبق یافته های مطالعاتی، چای سبز از بروز یک وضعیت مرگبار در عروق اصلی بدن پیشگیری می کند. تیم تحقیق دانشگاه کیوتو ژاپن...

تاثیرات درمانی موثر آب جوش و عسل
سه شنبه, 02 شهریور 1395
عسل یک آنتی اکسیدان طبیعی است که به لطف خواص آنتی باکتریالش باعث زدودن انواع آلودگی ها و روشن و تمیز شدن بیش از پیش پوست می شود....

10 باور غلط غذایی
شنبه, 25 بهمن 1393
بسیاری از باورهای مختلف غذایی وجود دارد که در بین برخی مردم رواج دارد و مشکل این است که بسیاری از این اطلاعات در بهترین حالت...

عصبی شدن به واسطه گرسنگی
سه شنبه, 05 مرداد 1395
آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید چرا هنگام احساس گرسنگی بداخلاق می شوید چه عواملی در بروز بداخلاقی در شما تاثیرگذار هستند...