بهترین محموده آن است که بی آلایش، کبودرنگ مایل به سپیدی و همرنگ صدف صاف باشد. زود در دست خرد می شود همین که در آب حل شد آب را همرنگ شیر می سازد و برای بکار بردنش بهتر آن است که آن را در داخل سیب بر آتش بریان کنند و با آب کرفس بیامیزند تا هیچ خطری در بر نداشته باشد. ...

مشاهده متن کامل

خواننده گرامی، اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفا آنرا با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitterاشتراک گذاری در کلوب
دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶

جستجو در عناوین مطالب سایت

کاربران عزیز با استفاده از باکس جستجوی سایت می توانید در عناوین بیش از 60 هزار مطلب گردآوری شده در زمینه های گوناگون پزشکی و سلامت جستجو نمایید.

در شهر چه خبر؟

مطالب منتخب


راز چاقی آقایان بعد از ازدواج!
یکشنبه, 11 آبان 1393
مطالعه‌ای جالب و جدید نشان داده است که ازدواج مردان را چاق می‌کند؛ چرا که تأهل می‌تواند عادت غذا خوردن و سایز کمر آن‌ها را...

مصرف قهوه برای سلامت قلب مفید است؟
سه شنبه, 07 مهر 1394
طبق تحقیقات اخیر محققان، نوشیدن قهوه هیچ ارتباطی با به خطر افتادن سلامت قلب ندارد. به گفته «سوزان لارسن»، استادیار دانشگاه...

منوی غذایی برای ماه مبارک رمضان
دوشنبه, 24 خرداد 1395
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، شما می‌توانید افطار را به یک وعده غذایی متعادل تبدیل کنید و در کنار خانواده از غذاهای سالم لذت...

فواید آهن در رشد شناختی
دوشنبه, 03 خرداد 1395
 آهن در رشد مغزی کودکان اثر دارد و درنتیجه کم‌خونی می‌تواند منجر به مشکلات طولانی ‌مدت رشد شناختی شود. عالیه میرصادقی: آهن...

این گیاه روده تان را جارو می کند
شنبه, 11 بهمن 1393
پلاگرا یک نوع بیماری است که به علت کمبود ویتامین B3 در بدن تولید میشود و نشانههای آن ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و به...

پلو خورش های ایرانی چقدر کالری دارند؟
پنجشنبه, 12 شهریور 1394
در این مطلب سعی شده كالری خورش‌ها و پلوهای ایرانی كه به‌طور معمول در هفته می‌خوریم، بررسی شود؛ مثلا یك بشقاب خورش فسنجان (20...

هیچوقت آجیل را در فریزر نگهداری نکنید.
چهارشنبه, 23 دی 1394
نگهداری آجیل در فریزر موجب تولید ماده‌ای خطرناک به نام قارج آفلاتوکسین می‌شود. دکتر حسینی متخصص طب سنتی گفت: آجیل و مغزها...